Party

Party all night week long :)

L
här :)
Lördag, solen skiner och allt är superduper bra. Denna veckan kommer bli supderduper bra för det är nämnligen så att S är ensam hemma. Så vi har hela hennes place alldeles för oss själva = fest, supa och återigen party.
Ikväll blir det utgång, födelsedagsfest. S sa precis att hon ska satsa på byxlös ikväll vilket jag tycker låter som en kanonidé. Och så får vi hoppas att de finns några snygga killar på festen som kan förgylla vår kväll ;-)
S som är singel har ju absolut inget som stoppar henne.
Sedan ska vi somna sött hemma hos S inatt (förhoppningsvis båda av oss) haha.

På söndag blire slapp. Men sedan är vi igång på tisdag igen. Då ska massa tjejer samlas, precis som förr i tiden, dricka och supa oss fulla. Dansa hela natten lång och spela sanning och konka. Ah jag längtar. Vi ska ta massa fjortisbilder och bara vara utan att tänka en enda tanke. Underbart.

På onsdag  blire fest med massa snygga högskolekillar. Låter inte det oslagbart? Jo, det är de. Dans hela natten lång i en snygg klänning omringad av massa hetingar ;-)

Sedan resten av veckan ska vi ta det lite lugnt. Okej, på torsdagen ialllafall ;-) På fredagen blir det verkligen PARTY med stora bokstäver så vi ska skaka rumpa på schlagergolvet och ha så kul som två bästa vänner bara kan ha.

Lördagen är oklar men om jag känner mig själv bra så kommer det nog bli en härlig utgång då också. Nu ska jag pallra mig över till S. Vi ska laga pannkakor och kolla på OTH. Mys! :-)

Uppdaterar under veckan om våra galna party-kvällar! Ciaaao bella!

UPPDATERING

Äntligen. L här.
Senaste inlägget skrevs för 2 månader sedan. S, vi får skärpa oss nu. Den här bloggen ska bli stor, folk över hela Sverige ska läsa den. Det är vårt mål :)

Jag är iallafall fortfarande tillsammans med J. Det funkar väldigt bra, men visst, vi har våra små berg-och-dalbanor. Är fortfarande ororlig att J inte har kommit över sitt ex. Han säger att han inte bryr sig om henne, men det känns ändå som att det är något som sätter lite stopp för oss. Kanske är det hon? Vissa tycker att jag har varit för snäll mot J. kanske har jag det? Men jag vill ju lite på honom. Det där med tilliit gick ju inte så bra i mitt förra förhållande och J har verkligen varit ärlig mot mig ända från början så det känns som att jag verkligen har gett honom en chans, att jag verkligen litar på honom. Men detta gör mig osäker. Och det är bara jobbigt att gå runt osäker, det förstör förhållandet och jag kan komma in i mina svackor. Helt plötsligt om vi är tillsammans kan jag bli tyst för att jag tänker på det, men det har ju inte han en aning om så han kanske bara tror att jag är sån som person och det är ju inte heller bra för det är jag ju verkligen inte. Vill inte prata med honom för mycket om det heller, vill liksom inte bråka och jag är trött på att prata om problem. Nu när vi inte gjort det på länge. Det är så mycket jobbigt just nu. Jag funderar nämnligen på att flytta upp till J, till hans stad. Han har så sjukt mycket att göra hela tiden så ifall jag inte gör det så kommer inte vårat förhållande att fungera. Det har vi redan konstaterat. Så det är upp till mig nu. Och ifall jag hittar ett jobb. Usch vilket jobbigt beslut det här är.. vet fan inte vad jag ska göra. Vill inte lämna min hemstad heller, det känns som att jag har allting där. Speciellt dig S, dig vill jag ju inte lämna. Jag försvinner ju inte och kommer komma hem på helger och liknande men det är ändå inte samma sak. Kommer sakna alla så sjukt mycket. Men samtidigt är jag sån person som älskar att flytta på mig, prova nya saker och ta hand om mig själv. Jag antar också att jag kommer märka ganska snabbt om jag inte trivs också, då är det bara att flytta hem igen. Oj vad jag skriver, men detta tynger mig varje dag och det finns ju ingen person som kan ge mig något råd heller eftersom ingen kan bestämma åt mig eller veta vad jag känner.
Detta är upp till mig. Så L; vad vill du förlora? Din hemstad eller din pojkvän som är väldigt speciell?
Ja, jag antar att det bara är att välja.. Fan.